1. Campings Duitsland
  2. Zwarte Woud

Onze tips:

  1. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  2. Top campings in Duitsland
  3. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  4. Boek hier campings in Duitsland.

Zwarte Woud

Het Zwarte Woud ligt in het zuidwesten van Duitsland in provincie Baden-Württemberg en is een uitermate geschikte regio om de vakantie door te brengen. Het Zwarte Woud kenmerkt zich door mooie natuur, romantiek, en (ont)spanning. De kans op goed weer is er in de zomer groot.

Hoewel de regio over een mooi berglandschap beschikt zijn de toppen niet zo hoog. Dit maakt het een uitermate geschikte regio voor wandelaar, zowel jong als oud. Er zijn vele mooie en goed gemarkeerde wandelroutes uitgezet, idem voor fietsroutes. Ook liggen er enkele prachtige beekjes en meren in de (ruime omgeving) van het Zwarte Woud. In het Zwarte Woud liggen pittoreske dorpjes met leuke oude stadskernen zoals in Alpirsbach. De culinair ingestelde toerist komt zeker aan zijn trekken. Zowel de keukens als de kelders van het Zwarte Woud brengen prachtige smaken voort.

Seecamping Freudenberg is schilderachtig gelegen in het Maindal tussen Spessart en Odenwald. Deze familiecamping beschikt over moderne voorzieningen.

Camping Alisehof ligt midden in het Zwarte Woud en is een camping met vele faciliteiten, waaronder een heus Wellness centre.

Alb-Camping Westerheim biedt een keur aan faciliteiten voor iedereen, of het nu gaat om schoon sanitair, een zwembad voor de kinderen of wandelpaden voor de ouders.