1. Campings Duitsland
  2. Beieren

Onze tips:

  1. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  2. Top campings in Duitsland
  3. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  4. Boek hier campings in Duitsland.

Beieren

Beieren is de grootste en belangrijkste deelstaat van Duitsland en is onderverdeeld in de vier regios Ostbayern, Oberbayern, Allgrau Bayerisch-Swaben en Franken. Op het gebied van zowel natuur als cultuur heeft Beijeren veel te bieden in de zomer als in de winter. Beieren leent zich goed om te fietsen en wandelen langs prachtige meren, door glooiende heuvellandschappen en ruige bergen. Door heel Beijeren lopen "Straße's". Dit zijn routes langs bezienswaardigheden en mooie natuur. Bekenden Straße's zijn de Romantische Straße, en Deutsche Alpenstraße. De rivieren en meren van Beieren, zoals de Chiemsee, bieden tal van watersport mogelijkheden.

Ook op het gebied van cultuur heeft Beieren een groot aanbod. De eeuwenlange rijke geschiedenis van dit gebied heeft geresulteerd in een keur van mooie standscentra en kastelen. Neuschwanstein is het voormalige slot van de koning van Beijeren. Dit magnifiek gelegen kasteel behoort tot de mooiste van Europa. In Beieren zijn vele andere kastelen en restanten uit de middeleeuwen te bezichtigen. Munchen is niet alleen een leuke stad, maar voor de liefhebber van mooie winkels een waar paradijs.

Knaus Campingpark Lackenhäuser is een goed vertrekpunt voor vele mooie wandelingen door het Bayerischer Wald. De camping heeft alle te wensen faciliteiten.

De Bannwaldsee Camping ligt aan het mooie Bannwaldsee meer. Los van de goede faciliteiten is er keur aan activiteiten te doen.

Campingplatz in Brunnen is werkelijk prachtig gelegen aan de Forggensee. Deze vijf sterren camping heeft alle faciliteiten die men voor een aangenaam verblijf zoekt.

Camping Katzenkopf is een gemoedelijke familiecamping in de buurt van rivier de Main. De camping ligt midden in het Frankenland wijngebied. Niet alleen een leuke camping voor een tussenstop!